Uw vakman op het gebied van glas in Delft

Woont u in Delft of omgeving en bent u op zoek naar een echte glasspecialist? Wilt u bijvoorbeeld uw woning laten voorzien van isolerende beglazing, of juist van glas-in-lood? Glaspunt B.V. is er voor alle zaken omtrent glas in de regio Delft. Onze glaszetters kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste soort beglazing voor uw woning, winkel of bedrijfspand. Vrijwel alle glassoorten kunnen wij voor u bestellen. Uiteraard snijden wij alles op maat, wanneer we in Delft en omgeving zorgen voor een snelle en vakkundige montage. En dit is slechts één deel van onze uitgebreide glasservice!

Ook voor het vervangen van uw floatglas door isolatieglas kunt u bij ons terecht. Dubbele beglazing zorgt niet alleen voor extra comfort in uw woning, maar zorgt ook voor een verlaging van uw stookkosten. Deze eenmalige investering verdient u dus vanzelf terug! Bovendien spaart u ook het milieu doordat u minder stookt.  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dubbel glas? Wij komen graag eens bij u langs om u uitgebreid te adviseren.

Contact met uw glaszetter in Delft

Heeft u glasschade en heeft u hierbij hulp nodig van een glaszetter? Of wilt u een speciaal soort glas laten plaatsen? Neem dan contact op met uw glasspecialist. Ook voor acute hulp bent u bij ons glasbedrijf aan het juiste adres. Wij staan namelijk bij spoed dag en nacht klaar voor het herstellen van glasproblemen! U kunt ons bereiken door te bellen naar ons telefoonnummer 085 - 106 16 81. Heeft het midner haast? Vul dan onderstaand contactformulier in. We staan in Delft en omstreken voor u klaar!

Offerte aanvragen

Ochtend
Middag
Avond