Glas plaatsen in Den Haag

Wilt u een nieuw raam plaatsen in uw woning? Bij Glaspunt B.V. profiteert u in Den Haag en omgeving van een allround glasservice. Wij leveren en plaatsen kwaliteitsglas voor binnen en buiten op zeer professionele wijze. U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod van de meest uiteenlopende beglazing. Welke glassoort u ook wenst, wij hebben het in ons assortiment. Onze vakmannen helpen u graag!

Van enkel naar dubbel glas

Wilt u besparen op uw energiekosten? Of heeft u te maken met geluidsoverlast? Ga dan een gesprek aan met onze glasspecialisten. Wij inspecteren uw huidige beglazing en komen met een passende oplossing. Vaak is het een kwestie van uw enkele beglazing vervangen door dubbel glas. Het lijkt misschien een grote investering om al uw beglazing te laten vervangen, maar uiteindelijk zullen uw energiekosten aanzienlijk dalen. Weet u niet welk glas het best bij uw woonsituatie past? Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden op het gebied van glassoorten.

Wilt u meer weten over onze uitgebreide service op het gebied van glas zetten? Of zoekt u direct een specialist voor dubbel glas plaatsen? Neem dan contact met ons op. Wij staan in de regio Den Haag voor u klaar.